Soester gewond na vechtpartij met inbreker

24 december 2017

Een bewoner van de Wilhelminalaan in Soest is afgelopen nacht gewond geraakt na een vechtpartij met een inbreker. De man was wakker geworden van gestommel en stuitte op de inbreker toen hij ging kijken. De politie is op zoek naar getuigen.

Zondagochtend om 3.05 uur kwam de melding van de woninginbraak met geweld. Agenten gingen erheen en troffen het gewonde slachtoffer en zijn hevig geschrokken vrouw aan. De man wist zich te herinneren dat hij wakker werd van gestommel in het huis.

Ambulance Hij is gaan kijken en botste op de inbreker. Er ontstond een handgemeen en de man liep onder andere letsel op aan zijn ribben, hand en hoofd. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De inbreker is ervandoor gegaan en werd niet meer aangetroffen. Over een eventuele buit is niets bekend. Zowel de tactische recherche als de forensische opsporing doen onderzoek.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben, of die meer informatie hebben over de verdachte, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000.
Bron: Soester Courant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *