Meer informatie

20805_454725501367716_6708998757714025414_nBuurtwacht Soest werkt eenvoudig. Met elkaar maken we de buurt veiliger. Als extra geven we via de website en Facebookpagina meer informatie over wie wij zijn en over de groepen in Soest.

De WhatsApp groepen
Informatie over de WhatsApp groepenindeling kun je hier vinden.

De sociale Appgroepen
Informatie over de Sociale groepen kun je hier vinden.

De App
Informatie over de Buurtwacht Soest App kun je hier vinden.

Of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.

Wie zijn wij
Wij zijn, net als jij, inwoners van Soest. We willen niet dat inbrekers ongestoord hun gang kunnen gaan. En we vinden een veilige woonomgeving belangrijk.

De beheerders van Buurtwacht Soest wonen in verschillende wijken in Soest. In bijna alle wijken hebben wij beheerders en waar dat niet het geval is neemt iemand die functie over. In de meeste gevallen zijn er zelfs meer beheerders. Het zou zo maar kunnen dat je buurman of buurvrouw deelnemer is van een Buurtwacht groep en iemand uit je straat of dichtbij je eigen woning beheerder is van je groep.

Melden van verdacht / afwijkend gedrag
Om te helpen met het herkennen van verdacht gedrag hebben we twee notities opgesteld. Een korte, die je wellicht kunt gebruiken om aan de binnenkant van een keukenkastje of meterkast te hangen, of een uitgebreide voor diegenen die meer willen weten over de werkwijze van de inbreker en het herkennen van afwijkend gedrag. Via onderstaande koppelingen kunnen de notities geopend worden.


Notitie: Meld verdacht gedrag


Notitie: Herkennen, handelen en voorkomen

Een melding: