1100 Registraties voor de Buurtwacht Soest App

14 maart 2018

Buurtwacht Soest App
Op 22 januari melden we dat de App 1189 keren is gedownload. Inmiddels is dit verder gestegen tot over de 2000. Via dit korte nieuwsbericht een update hierover.

De App is nu 2000 keer gedownload en er zijn ruim 1100 mensen, verspreid over heel de gemeente Soest, die zich via de App hebben geregistreerd. De helft hiervan zijn geverifieerde deelnemers, wat betekend dat ze zich hebben aangemeld voor toegang tot de deelnemersomgeving in de App.

In de App kunnen mensen aangeven voor welke wijken alarmberichten worden ontvangen. Voor berichten met een informatieve strekking is een prikbord aangemaakt, waarvoor gebruikers zelf kunnen bepalen of ze notificatie willen ontvangen als er een nieuw bericht op wordt geplaatst. Alarmmeldingen van deelnemers komen (als deze door beheerders worden doorgestuurd) als alarmmelding binnen bij de gebruikers van de App. Regelmatig zijn alarmmeldingen die gebruikers via de App melden informatief bedoeld, of bevatten informatie over zaken die al in het verleden hebben plaatsgevonden. Omdat deze informatie toch nuttig is voor veel deelnemers kunnen deelnemers ook meldingen die niet worden doorgestuurd als alarmbericht teruglezen. Bij informatieve berichten volgt dus geen alarmmelding.

De Buurtwacht Soest App is te krijgen voor telefoons met een iOS en Android besturingssysteem, te downloaden via de Google Play en Apple store.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *