Korting hang en sluitwerk

Onderstaand bericht is een actie voor Buurtwachtleden van Probin Soest, Nijverheidsweg 11 in Soest. De actie loopt vanaf 23 oktober 2019 t/m 31 januari 2020


Inbraakbeveiliging: is uw huis goed beveiligd?

Woninginbraak komt nog steeds veel voor en de emotionele schade is vaak vele malen groter dan de materiële schade. Een onbekende is binnen in huis is geweest, heeft spullen overhoop gehaald en waardevolle dingen meegenomen.

Wij helpen u graag om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak. Onze gediplomeerde preventie adviseurs adviseren u kosteloos aan huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maak direct een afspraak, ontvang een vrijblijvende offerte en ontvang -15% korting op het hang en sluitwerk en preventieproducten* Probin Soest!
Test ook eens uw kennis via www.inbraakchecker.nl

Inbraakbeveiliging: Politiekeurmerk Veilig Wonen

De meeste inbraken (ongeveer 80%) worden gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’. Zij werken met de bekende inbraakmethodes d.m.v. klein materiaal: een breekijzer of een schroevendraaier. Ze komen pas in actie als ze een pand zien waar ze eenvoudig en snel wat kunnen halen.

Aan goede verlichting, stevig hang- en sluitwerk en degelijke ramen en deuren hebben ze een hekel. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw huis links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Helder advies, geen verrassingen

Wij zijn een PKVW-bedrijf. Dat wil zeggen: een Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor:

> Advies, controle en preventietips.
> Het aanbrengen van de benodigde inbraak-werende middelen.
> Keuring om in het bezit te komen van het certificaat veilige woning.

Advisering is kosteloos en gebeurt altijd door onze één van onze preventieadviseur. Daarna ontvangt u van ons desgewenst een vrijblijvende offerte voor de benodigde beveiligingsproducten, montage en mogelijke voorrijkosten. Wij zijn altijd open over de kosten, er komen geen verrassingen achteraf.
Buurtwachtleden ontvangen -15% korting op het hang en sluitwerk en preventieproducten* !

* De kortingsregeling is van toepassing op materiaalkosten. Naast hang en sluitwerk is de korting ook van toepassing op preventieproducten zoals deurspionnen, kierstandhouders etc. Speciale producten zoals digitale deurkijkers met display zijn niet besproken en vallen hier mogelijk niet onder!